Paviljoen Genneperparken | Feestdagen en thema avonden
15526
page-template-default,page,page-id-15526,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Feestdagen en thema avonden

Met Kerstmis en Pasen verzorgen altijd een gezellige familiebrunch. Deze begint om ca 12.15u.De brunch kost 22,50 PP (kinderen tot en met 12 jaar 12,50 (incl. midgetgolf).

 

U kunt hiervoor reserveren via info@pgpe.nl of telefoon. Met Kerstmis hebben wij vanaf 1800u ook een luxe diner voor het hele gezin.

 

Daarnaast kunt u met Moeder- en Vaderdag komen ontbijten, tussen 10.00 uur en 12.00 uur serveren wij een lekker plankje croissants, eitje en salade met koffie en verse jus. Het ontbijt kost 12,50 PP (kinderen tot en met 12 jaar 7,50.

 

Tijdens de bouwvakantie organiseren wij voor de thuisblijvers een gezellige thema avond in Zuid-Europese sferen. Het hele gezin kan komen genieten van buffet/bbq/grill-livemuziek-optreden, geheel in landenthema. Zo zijn de Spaanse avond met flamenco danseres , het Griekse feest met band en de Italiaans buffet met volkszanger al sinds jaar en dag een vast item.

 

Bijna alle avonden zitten we dan vol dus houd op tijd onze facebookpagina in de gaten of bel om meer informatie.